Χρυσό νήμα για πολύχρωμα όνειρα

                        *Ξετυλίγοντας το "χρυσό νήμα" της απλοικής κομψότητας*

                                                     
                                                                  

Στο Χρυσόνημα της Ρενάτας Βαρυμπόπη τα κουβάρια και τα νήματα της μόδας είναι αρμονικά και ταιριαστά δεμένα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα δεν είναι παρά ένα μωσαικό χρωμάτων,υφών,πλέξεων και διαφορετικών υλικών και συλλογών που γοητεύουν αβίαστα την μοντέρνα γυναίκα του σήμερα που αναζητάει κάτι το λίγο πιο διαφορετικό,το σοφιστικέ και εκλεπτισμένο που θα την κάνει να ξεχωρίσει από το πλήθος.


 Μπαίνοντας μέσα είναι σαν να μπαίνεις σε ένα μικρό πολυκατάστημα με επιλεγμένα πράγματα στο κάθε είδος .Εκεί θα βρείτε δημιουργίες πολλών ελληνικών πάντα brands και σχεδιαστών όπως Paris Valtadoros,Sorelle, Addloft,4tailors,Fashion Lab,Peace +Chaos,Fjo,Stress,The Fashion Desk,Sissy Koukeri,Barbara Perrakis ,Idole,Sarina,Nima,Regalinas,Pois,Marilena Z,Ripped Cotton,Aυλαία,Αφροδίτη Γούλα κλπ.


Πέρα από τα ρούχα,παπούτσια,αξεσουάρ και χειροποίητα κοσμήματα-επιλεγμένα faux αλλά και χρυσά με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους- στο Χρυσόνημα υπάρχει μια πολύ όμορφα διακοσμημένη παιδική γωνία για τους μικρούς φίλους,με ξεχωριστά διακοσμητικά,παιχνίδια από μεγάλες ευρωπαικές εταιρίες ποιοτικών παιχνιδιών όπως η Haba κ.α. και είδη δώρων.Επίσης συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες που φτιάχνουν μοναδικές δημιουργίες όπως κεραμίστες,ζωγράφους κ.α.







 Το Χρυσόνημα βρίσκεται στον Πειραιά,Υπαπαντής 101 και θα το βρείτε και στο Fb Εδώ.
Δείτε ένα μικρό δείγμα από το τι θα βρείτε εκεί, επιλέξαμε κυρίως κομμάτια από την Άνοιξη 2017 και σύντομα η μικρή χρυσή κλωστίτσα θα σας μαγέψει με μια έκπληξη!









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις