Theti Handmade Jewelry-Μικροί Χειροποίητοι Θησαυροί



To Jewellery brand "Theti handmade Jewelry"το γνώρισα στο γνωστό online shop του αγαπημένου Jam Jar,και αμέσως εντυπωσιάστηκα απο την  δουλειά της,μου άρεσαν πολύ τα ιδιαίτερα σχέδια των κοσμημάτων και οι λεπτομέρειες που τα χαρακτηρίζουν.
Η Θέτη είναι μια νεα δημιουργός ιδιαίτερων,ξεχωριστών γλυκών κοσμημάτων,και λέω γλυκών γιατί τις δημιουργίες της θα τις βρείς όπως είπα στο jam jar( δηλαδή βαζάκι μαρμελάδα) που συγκεντρώνει μια πληθώρα δημιουργών χειροποίητων, λαχταριστών κοσμημάτων και οχι μόνο.Σου ρχεται να τα φας ένα πράγμα,τόσο λαχταριστά και νόστιμα που φαίνονται!
Η βάση των κοσμημάτων της είναι το ασήμι,οι ημιπολύτιμες πέτρες αλλά και άλλα μέταλλα όπως ο μπρούντζος,ο άλπακας,ο χαλκός και διάφορα άλλα υλικά δεμένα αρμονικά μεταξύ τους συνθέτοντας έτσι ένα πολύ πρωτότυπο και καλόγουστο αποτέλεσμα.
Δες κάποια κομμάτια της που ξεχώρισα:
Καραμελίτσες κολιέ
Καρδούλες κολιέ

Ταμπελίτσες κολιέ

Double Chevron Necklace
Africa Necklace

Arrows beaded bracelet

Boho love Necklace
Arrow Earrings

Πολύ όμορφα δεν είναι όλα;Και το επόμενο είναι το δικό  μου απόκτημα,σας αρέσει;
Well,that's mine!
Tώρα δείτε το δικό σας δώρο,τρείς απο εσάς θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν απο ένα βραχιολάκι-ταυτότητα απο ασήμι 925 με χαραγμένη λεξούλα με οξείδωση,και θα επιλέξουν και το χρώμα που θέλουν.Πολύ γλυκούλια δεν είναι;Οτι πρέπει για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις απο εδώ και πέρα!
Το δώρο σας!
Οδηγίες για το giveaway σύντομα στην fb σελίδα Εδω,και εσείς εντωμεταξύ αν θέλετε να λάβετε μέρος γίνετε μέλη στο blog μου όπως θέλετε είτε μέσω gfc είτε μέσω blogloving είτε μέσω google+.
Σας φιλώ γλυκά!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις